ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ CO. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΣΑΓΚΆΗ YANYE, ΕΠΕ

Επιτρέπουμε το χρηματοκιβώτιο, την αποταμίευση, και τη βιώσιμη λύση ψύξης!!

Να είστε ο καλύτερος σφαιρικός δροσίζοντας ηγέτης!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταανοικτός δροσίζοντας πύργος

Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής

Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής

Κίνα Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής προμηθευτής
Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής προμηθευτής Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής προμηθευτής Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανικός δροσισμένος νερό δροσίζοντας πύργος, ανοικτό σύστημα ψύξης αναδιανομής

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: Yanye / Jiangfan
Πιστοποίηση: ISO9001 2008
Αριθμό μοντέλου: YCT/YNT.CLA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Ι μονάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΑΛΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 299 ΣΥΝΟΛΟ/ΜΗΝΑΣ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

open circuit cooling tower

,

open loop cooling tower

Προστασία υγείας προσωπικού
 
Το ανοικτό δροσίζοντας υδάτινο σύστημα υπόκειται στη ρύπανση των υδάτων και, κατά συνέπεια, τα βακτηρίδια των διάφορων ειδών πολλαπλασιάζονται γρήγορα για να γίνουν μια σοβαρή απειλή στις ανθρώπινες υγείες με τη διάλυση των βακτηριδίων που περιέχουν τον ατμό. Μια δημοφιλής ασθένεια από το ανοικτό σύστημα υδρόψυξης είναι λεγεωνάριος που διακινδυνεύει τη ανθρώπινη ζωή με την πρόκληση της πνευμονίας, η οποία ισχύει ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ζουν & που εργάζονται στα κτήρια με τα κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα. Ο κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργος έχει το μεγαλύτερο ποσοστό του δροσίζοντας νερού που κυκλοφορεί το μέσα εσωκλειόμενο βρόχο, κατά συνέπεια δεν υπόκειται στη ρύπανση των υδάτων. Ειδικά σχεδιασμένα louvers όχι μόνο μειώνουν την περιορισμένη κλίση νερού ψεκασμού στο κατώτατο επίπεδο, αλλά και σταματήστε αποτελεσματικά το εξωτερικό φως του ήλιου και τα μόρια από την είσοδο της λεκάνης πύργων καλλιεργώντας την αύξηση των βακτηριδίων.
 
Ξελέπιασμα σωλήνων
Το PreventionMost που ξελεπιάζει & που λερώνει τα προβλήματα προκαλείται από τις ακαθαρσίες που παρουσιάζονται στην ψύξη των σωλήνων από το δροσίζοντας νερό διαδικασίας, το οποίο θα βλάψει εύκολα τον εξοπλισμό απόρριψης θερμότητας όπως τους λειώνοντας φούρνους, μερικές περιπτώσεις των οποίων περιλαμβάνουν τα ζητήματα ασφάλειας προσωπικού. Για άλλους εξοπλισμούς όπως το κεντρικούς κλιματιστικό μηχάνημα, τις γεννήτριες, τους συμπιεστές κ.λπ., τα προβλήματα ξελεπιάσματος είναι ένας από τους κύριους λόγους για τη χαμηλότερη αποδοτικότητα λειτουργίας και να ξινίσουν το κόστος συντήρησης. Ο κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργος αποβάλλει τα προβλήματα ξελεπιάσματος με το τρέξιμο του αφαιρεσμένου τα μεταλλικά άλατα από νερού διαδικασίας μέσα στις κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας σπείρες έτσι ώστε το ξελεπιάζοντας πρόβλημα περιορίζεται στο χαμηλότερο επίπεδο εάν όχι ξεριζώνεται εντελώς.
 
Ενέργεια - αποταμίευση
 
Ο μεταβλητός έλεγχος το (VFC) συχνότητας είναι μια επιλογή για την εύκαμπτη ρύθμιση του αριθμού και της ταχύτητας των λειτουργώντας ανεμιστήρων στις αλλαγές περιβαλλοντικής θερμοκρασίας, τα στοιχεία των οποίων μπορούν να προετοιμαστούν σε έναν ορισμένο αριθμό. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής εποχής, το νερό ψεκασμού σταματά αυτόματα όταν πτώσεις περιβαλλοντικής θερμοκρασίας σε ένα ορισμένο επίπεδο χρησιμοποιώντας μόνο έναν καθορισμένο αριθμό λειτουργούντων ανεμιστήρων για να ικανοποιήσει τις μειωμένες απαιτήσεις ψύξης. Το σύστημα SavingCCCT νερού υιοθετεί την κλειστού κυκλώματος κυκλοφορία 100% για το ρευστό διαδικασίας που σώζει το νερό από την απώλεια με οποιαδήποτε μορφή. Το ειδικό διάφραγμα χρησιμοποιείται για να μειώσει την αναπόφευκτη απώλεια νερού ψεκασμού στο χαμηλότερο σημείο χωρίς αρνητικό αντίκτυπο στην αποδοτικότητα ψύξης. Η προεξέχουσα φύση αποταμίευσης νερού είναι ένας από τους περισσότερους σοβαρούς παράγοντες που αποφασίζουν τη δημοφιλή χρήση του κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργου. Ο διαστημικός δροσίζοντας πύργος κυκλωμάτων SavingClosed σχεδιάζεται για να λειτουργήσει μέσα στο πολύ περιορισμένο διάστημα, που αποτελεί 1/4-1/5 αυτού του ανοικτού συστήματος ψύξης, που σώζει οποιαδήποτε μορφή επίγειας κατασκευής. Το αποτελεσματικό διάφραγμα εξολοθρευτών κλίσης επιτρέπει στους κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργους για να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό κοντά στη γραμμή παραγωγής χωρίς βρέξιμο του groud.
 
Αποταμίευση επένδυσης
 
Ο κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργος μόνος-έχει συνδέσει τη λεκάνη νερού και τις πλήρως εσωκλειόμενες δροσίζοντας σπείρες για τη συντήρηση του δροσίζοντας νερού που σώζει οποιαδήποτε μορφή κόστους επίγειας κατασκευής. Στο πλαίσιο του ανοικτού συστήματος δροσίζοντας πύργων, η μεγάλη λίμνη νερού είναι μια ανάγκη να παρασχεθεί όλο το δροσίζοντας νερό διαδικασίας, και η σχετική επένδυση θα είναι άχρηστη εάν ο ανοικτός δροσίζοντας πύργος πρόκειται να επανατοποθετηθεί σε μια διαφορετική περιοχή.
 
Φιλικός προς το χρήστη
 
Ο κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργος YANYE μπορεί να ελεγχθεί μέσω του μακρινού πίνακα ελέγχου με τα σαφώς καθορισμένα λειτουργικά μπουτόν και το σύστημα ψηφιακής επίδειξης. Το αυτόματο ελαφρύ & υγιές σύστημα συναγερμών εγκαθίσταται για να υπενθυμίσει στο χειριστή τις ακραίες συνθήκες εργασίας του συστήματος ψύξης για εγκαίρως τη ρύθμιση Η τεχνολογία VFC είναι διαθέσιμη για τον αυτόματο καθορισμό των στοιχείων λειτουργίας δροσίζοντας πύργων μετά από τις περιβαλλοντικές αλλαγές χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Το σύστημα ελέγχου υπολογιστών είναι επίσης δυνατό κάτω από τις ιδιαίτερα περίπλοκες απαιτήσεις συστημάτων ψύξης. Η μακρύτερη ζωή ExpectancyInstead της υιοθέτησης της ξύλινης ψύξης δομών ή PVC γεμίζει, ο κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργος αποτελείται από τις δροσίζοντας σπείρες χάλυβα χαλκού ή άνθρακα, γαλβανισμένη η zink-αργίλιο περίπτωση και το ανοξείδωτο χάλυβα κτίζουν κ.λπ. που παρατείνει τη χωρίς προβλήματα ζωή υπηρεσιών του κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργου.
Εύκολες εγκατάσταση και συντήρηση
Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργου περιλαμβάνει μόνο τη σύνδεση της σωλήνωσης και του ηλεκτρικού συστήματος που μπορεί να γίνει ακόμη και από τους τεχνικούς εργαζομένους χωρίς κατάρτιση.
Λόγω της ξελεπιάζω-ελεύθερης φύσης του κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργου, πολλές ανθρώπινες προσπάθειες για τη μηνιαία ή τριμηνιαία συντήρηση μπορούν να σωθούν, οι οποίες παραμελούνται κανονικά λόγω του πολυάσχολου προγράμματος παραγωγής και τείνουν να προκαλέσουν την ξαφνική στάση με το μακροχρόνιο accummulation των ξελεπιασμάτων.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΟΠεριγραφή
Περιληπτική παρουσίαση της πληροφορίαςΤύποςΤετραγωνικός διαγώνιος ανοικτός δροσίζοντας πύργος ροής
ΠρότυποCla-150b-1
Ποσότητα1 μονάδες
ΘόρυβοςΤυποποιημένος χαμηλού θορύβου ανοικτός δροσίζοντας τύπος
≤ 60 DB (Α) @ 20 Μ
 
Λειτουργούντες όροιΣυνολικό ποσοστό ροής ζητούμενο129,6 μ3 /h= 36L/S
Ενιαίο ποσοστό ροής ανά πύργο150 μονάδα μ3 /h *1
Θερμοκρασία κολπίσκων34 ℃
Θερμοκρασία εξόδου29 ℃
Υγρή θερμοκρασία βολβών20 ℃
Πτώση θερμοκρασίας5.0 ℃
Πίεση εργασίας λειτουργίας100.4kPa
Ποσοστό κλίσης≤ 0,001%
 
Δομή
Τμήμα
Η διάσταση του πύργου4000mm*2600mm
Ύψος πύργου3250mm
Ποσότητα πύργου1 μονάδες
Ποσότητα εξαεριστήρα1 μονάδα ανά πύργο
ΣκάλαΜια πλευρά έχει τη σκάλα
Πόρτα πρόσβασηςΜια πλευρά έχει την πόρτα
 
Υλικό της κατασκευήςΑνώτερο σώμα(F.R.P)
Κάτω από το σώμα(F.R.P)
Λίμνη νερού(F.R.P)
Δεξαμενή φρεατίων νερού(F.R.P)
Louver(F.R.P)
Κορυφή πύργων(F.R.P)
Υδάτινο σύστημαQ235-πάστωμα,
Καυτός βυθισμένος γαλβανισμένος χάλυβας
Ακροφύσια ψεκασμούABS
Τύπος των ακροφυσίων ψεκασμούΑκροφυσίων καλαθιών ABS του ύφους ομπρελών

▲ Αποταμίευση δύναμης, αποταμίευση νερού
Την άνοιξη εποχή ή χειμερινή εποχή, δεν χρειάζεται το ανοικτό σύστημα ανεμιστήρων για.
Έτσι είναι θα μειώσει την πλήρωση PVC αποδοτικότητας λειτουργικής δαπάνης .high, χαμηλότερη εξάτμιση,
Λιγότερο βρώμικος, εύκολος να καθαρίσει και συντήρηση.

  • Εύκολες εγκατάσταση και συντήρηση

Ο δροσίζοντας πύργος KEJU έρχεται με τη λίμνη νερού μεγάλης περιεκτικότητας. οι χρήστες δεν έχουν την ανασκαφή λιμνών. Ο καθαρισμός λυμάτων είναι κατάλληλος.

  • Διαστημική αποταμίευση

Μορφωματικό σχέδιο, εύκαμπτο σχεδιάγραμμα σύμφωνα με την περιοχή χρηστών, μια περιοχή μικρού, μακρά ζωή
Υψηλή αποδοτικότητα, μικρή κατανάλωση, χαμηλή διύλιση.

  • Υψηλή αποδοτικότητα, πιό μικρή κατανάλωση ενέργειας

Η συσκευασία PVC με την υψηλή αποδοτικότητα, υψηλό ποσοστό ψύξης, αλλά και έχει καθοδηγήσει τον αέρα, η λειτουργία συλλογής νερού, χαμηλή αντίσταση, μικρή κατανάλωση ενέργειας.

  • Χαμηλότερο σχέδιο θορύβου

Εκπληρώστε τους εθνικούς τυποποιημένους χαμηλού θορύβου στόχους GB7190.1-1997.
▲ Ψύξη ποικιλίας προϊόντων
Οι απαιτήσεις ψύξης εφαρμόσιμες στα διαφορετικά περιβάλλοντα, για ένα ευρύ φάσμα
Όροι ψύξης ποικιλίας.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peter.Zeng

Τηλ.:: +8613918233461

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)