ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ CO. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΣΑΓΚΆΗ YANYE, ΕΠΕ

Επιτρέπουμε το χρηματοκιβώτιο, την αποταμίευση, και τη βιώσιμη λύση ψύξης!!

Να είστε ο καλύτερος σφαιρικός δροσίζοντας ηγέτης!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD
Ανοικτός δροσίζοντας πύργος ύφους

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΣΉΜΑ YAN ΚΑΙ ΨΎΞΗ JIANGFAN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 2000-4999
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η βιομηχανική δροσίζοντας Co. εξοπλισμού της Σαγκάη Yanye, ΕΠΕ (YANYE που δροσίζει) είναι εγκαταστάσεις κατασκευής για την παροχή διάφορων βιομηχανικών & εμπορικών λύσεων ψύξης. Το σύστημα κυμαίνεται από την ψύξη του νερού που δηλητηριάζουν με αέρια, του ελαίου και των διάφορων βιομηχανικών ρευστών μέσων, με μια ισχυρή έμφαση στην κατασκευή των κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργων και των εξατμιστικών συμπυκνωτών.

 

Τοποθετημένη και στη Σαγκάη και στις πόλεις Wuxi, η ψύξη YANYE είναι κύρια ενός από το μεγαλύτερο πεδίο παραγωγής του σύγχρονου κλειστού κυκλώματος δροσίζοντας πύργου και της εξατμιστικής κατασκευής συμπυκνωτών στην Κίνα, που καλύπτει έναν τομέα περ. 30,000 τετραγωνικών μέτρων, με ένα εργαστήριο συνελεύσεων 18.000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Με τη θαυμάσια ποιότητα και την έξοχη τεχνική κατασκευής, η ψύξη Yanye έχει κερδίσει την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες στους τομείς της θερμικής επεξεργασίας, του μετάλλου & της πλαστικής τήξης, της σφυρηλάτησης, του κλιματισμού, του συμπιεστή, των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας και των χημικών βιομηχανιών κ.λπ. Με τη μεγάλη φήμη, είναι ΚΑΛΑ αξιότιμος να παρέχει τα συστήματα ψύξης της στο AGC (Ιαπωνία), το Saint-$l*Gobain (Γαλλία), Vaillant (Γερμανία), το sanmina-SCI (ΗΠΑ), τη Danaher (ΗΠΑ), Stanly το (USA), Aichelin (Αυστρία), Mecaplast (Γαλλία) και τις σφαιρικές κύριες εικόνες της China Telecom κ.λπ.


Με το σταθερό ενθουσιασμό, η ΔΡΟΣΊΖΟΝΤΑΣ ομάδα YANYE εργάζεται προς το στόχο μια κύρια επιχείρηση στις διεθνείς γραμμές.

 

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD     SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

 

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTDSHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

 

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD   

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTDSHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTDSHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Στοιχεία επικοινωνίας
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Τηλ.:: +86--15800383508

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)